tarieven

Per 1 januari 2024

· E.E.N.® therapie € 90,--


· Touch of Matrix € 90,--


· Intergrated Energy Therapy € 90,--


· Access Bars € 90,--


· Wandelcoaching € 100,--


· Indiase hoofdmassage € 35,--


* Betalingen alleen per bank

Kosteloze kennismaking

Wil je eerst kennismaken en/of meer informatie ontvangen dan kun je me bellen om een afspraak in te plannen van een half uur. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Dit geldt voor alle behandelingen.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Praktijk Libel in Balans is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, koepelorganisatie RBCZ, is ingeschreven in het SHO-register (Stichting Hoger Onderwijs), en beschikt over alle daarvoor benodigde praktijkcodes. De E.E.N.® therapie van Libel in Balans wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van de voorwaarden van je aanvullende zorgverzekering. Het is verstandig om contact op te nemen met je verzekeraar of de behandeling voor vergoeding in aanmerking komt.

Verhindering

Bij verhindering dien je minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen (eventueel door een bericht op de voicemail) anders worden de kosten voor een consult in rekening gebracht. Deze kosten zijn helaas niet declarabel bij je zorgverzekering.

Tijdens de Coronacrisis geldt dit niet. Je kunt tot een uur voor de sessie afzeggen als je klachten hebt.

Behandelingen op uw locatie

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op behandelingen in het praktijk van Libel in Balans. In overleg kunnen behandelingen ook op een andere locatie plaatsvinden. Hierbij worden ook reiskosten € 0,19 per kilometer in rekening gebracht.